Billig mursten

 

Med alla de stora byggvaruhus och specialiserade stenföretag som finns idag kan det, som vi tidigare mnt, vara en ren djungel att ta sig igenom för att hitta byggstenar som passar ditt projekt, dina preferenser och din budget.

De flesta kämpar förgäves för att hitta det bästa alternativet till det billigaste priset, en uppgift som kan te sig fullkomligt hopplös i denna enorma labyrint av material, priser, byggvaruhus och onlinebutiker. För det finns så många, men oroa dig inte, vi listar några av de bästa här nedanför.

  • stonefactory.se – Onlinebutik som vi nämnde i föregående avsnitt. Erbjuder utöver ett stort utbud av byggstenar även tips och inspiration, bland annat i form av en tidning.

  • stenbolaget.se – ”Störst på sten”. Liknande hemsida som också erbjuder inspiration i form av bilder på olika typer av byggen, från fasader till trädgårdsmurar och trappor.

  • stenvaruhuset.se – Onlinebutik plus fysisk butik utanför Göteborg med produkter från ett stort antal leverantörer.

  • velltra.se – Onlinevaruhus med fysisk butik utanför Vellinge, med ett stort utbud av mursten under kategorin Trädgård och Utemiljö.

  • jemfix.se – Byggvaruhus med fysiska butiker runt om i Sverige, och med ett stort utbud av mark-och mursten.

  • stengrossen.se – Också en onlinebutik med stort utbud av olika stentyper, samt snabb hemleverans.

  • byggmax.se – Ett av de största byggvaruhusen, som finns runt om i Sverige, med ett varierat stenutbud på trädgårdsavdelningen.

Självklart finns det fler än dessa att handla och beställa mursten ifrån, men söker man hög kvalitet till bra pris så rekommenderar vi de stora stenföretagen, såsom stonefactory och stenbolaget.

Ett annat tips är att hålla sig uppdaterad på de erbjudanden som finns i dina lokala byggvaruhus och på deras hemsidor, samt att regelbundet titta runt och söka på prisjämförelsesajter på Internet, till exempel pricerunner.se och prisjakt.nu.

wp-barrister